woensdag 17 augustus 2011

Workshop op locatie (2)

Zaterdag 25 juni heeft Tante Ageeth ook een gezellige High tea workshop op locatie gegeven. 9  vriendinnen uit Brabant die een weekendje aan het 'glampen' waren in Gelderland hadden een workshop gereserveerd bij Fruittuin de Zandroos. Helaas viel die dag de regen met bakken uit de hemel, dus ze waren blij dat ze een binnenactiviteit hadden gepland.

Heerlijke geuren
Na het doornemen van de recepten togen de meiden de keuken in van de Zandroos. Daar werd druk geschild, gesneden, geklopt, gekneed en gemengd. Het duurde dan ook niet lang of er kwamen heerlijke geuren uit de keuken. Vanuit de winkel wierpen klanten dan ook al gauw een blik in de keuken om te kijken wat er aan de hand was.

Oven
Het was wel even wennen aan de oven van het mooie fornuis in deze keuken. Want zoals elke oven werkt deze net weer even anders dan de oven waar Tante Ageeth meestal mee werkt. Maar met iets meer geduld kwamen uit deze oven ook weer overheerlijke lekkernijen voor een uitgebreide high tea.

Geslaagd
Van die zelfbereide high tea werd door de meiden genoten aan een feestelijk gedekte tafel in het restaurantgedeelte van de Zandroos. Een geslaagde middag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten