High tea Workshop

Tante Ageeth geeft High tea workshops in een moderne, landelijke keuken met uitzicht op de boomgaard. Er wordt veel met fruit gewerkt, want appels, peren en pruimen zijn volop aanwezig op het Betuwse fruitbedrijf. Daarnaast spelen andere streekproducten als honing en boeren(geiten)kaas een hoofdrol in de geselecteerde gerechten. 
Aan de slag
Tijdens de workshop maken de deelnemers verschillende High tea gerechten, ieder maakt wat anders. Daarna gaan ze alle heerlijkheden die zijn gemaakt lekker samen opeten onder het genot van onbeperkt thee (en koffie). Het nuttigen van de High tea vindt plaats aan onze gezellige boerenkeukentafel of bij mooi weer buiten in de boomgaard. Tante Ageeth zorgt voor alle recepten, materialen en ingrediënten. De recepten krijgen de deelnemers mee naar huis om het thuis nog eens te maken of juist het recept te proberen dat een ander tijdens de workshop heeft gemaakt. En mocht er wat over zijn van al het lekkers dan mag dat natuurlijk ook mee naar huis. Dan kunnen de thuisblijvers ook proeven.

Voor wie?
Groepjes dames (en heren), (schoon)zussen, vriendinnen, collega's of ... kunnen met 4 tot 8 personen een workshop volgen. 
Praktisch
Een High tea workshop duurt ongeveer 3 uur. 
Aantal deelnemers: 4 tot 8. 
Grotere groepen zijn eventueel mogelijk wanneer het mooi weer is, zodat een deel van het programma ook buiten kan plaatsvinden. 
Kosten: vanaf 32,50 euro per persoon.


Aanmelden of meer informatie:
Stuur een mail naar fruitbedrijfvilier@kpnmail.nl
of bel 06-12204241