Workshop Groente Geheimen

Koken met de seizoenen saai of moeilijk? Welnee, elk seizoen zijn er (di)verse Hollandse groenten beschikbaar, waarmee van alles mogelijk is, zodat je kunt blijven variëren. Je kunt elke groente op een verrassende manier klaarmaken. Groente anders dan anders, zeg maar. Tante Ageeth en Blossom Events hebben de handen ineen geslagen en organiseren samen de workshop Groente Geheimen. Elk seizoen is er een andere workshop met nieuwe recepten met de groenten van het seizoen.

Seizoenen
Tijdens de smakelijke groenteworkshop in het voorjaar, de zomer, de herfst of de winter maken we verschillende gerechten met (on)bekende seizoensgroenten. Ieder maakt wat anders. Na al het snijden, schillen, koken en bakken gaan we uitgebreid proeven van het zelfgemaakte groentebuffet. Ageeth en Mieke zorgen voor alle recepten, materialen en ingrediënten. De recepten krijg je mee naar huis. Zo kun je thuis je groente ook eens anders op tafel zetten, als bijgerecht bij een stukje vlees of vis bijvoorbeeld.

Apeldoorn of Dodewaard of ...
De workshop Groente Geheimen houden we op twee leuke plekken. In de knusse, moderne boerenkeuken van Tante Ageeth op Fruitbedrijf Vilier in het buurtschap Wely bij Dodewaard én in de ruime, landelijke keuken van Marga’s Kitchen in het hartje van Apeldoorn. In de keuken van Tante Ageeth kunnen 4 tot 8 deelnemers terecht en in Marga’s Kitchen 8 tot 12. We kunnen de workshop ook op locatie verzorgen.

Tijd en geld
De workshop duurt 3 à 3,5 uur. De kosten voor deelname aan de workshop is afhankelijk van het aantal deelnemers en is inclusief alle recepten, materialen, ingrediënten, een kopje koffie of thee en een glaasje wijn bij het eten. Na betaling is je deelname definitief.

Vragen
Wil je meer weten? Mail naar Mieke of Ageeth: mieke@blossomevents.nl of fruitbedrijfvilier@kpnmail.nl.
Het is mogelijk zelf een groepje samen te stellen voor een workshop Groente Geheimen. Neem even contact op, dan stemmen we de datum en locatie graag met je af.