vrijdag 31 mei 2013

Fairs voorbereiden

Gisteravond alweer het 2e overleg gehad over de Fair in de Schapenweide die dit jaar weer in september in Dodewaard plaatsvindt. Nou had Tante Ageeth vorig jaar al een steentje bijgedragen met het schrijven en verzenden van de persberichten, maar nu hebben we een heuse faircommissie. Dat betekent: de taken verdelen en proberen samen de fair net weer iets groter te maken dan voorgaande keren.

Proef het landleven!
De vergaderingen zijn reuzegezellige bijeenkomsten onder het genot van koffie, thee en een heerlijk stuk taart (gisteren een heerlijke rabarbertaart). En inmiddels zijn er alweer heel wat stappen gezet. Zo is het thema bepaald: Proef het landleven! Hebben we al aardig wat standhouders benaderd en vastgelegd. Bovendien zijn de flyer en de facebookpagina bijna klaar! Het wordt weer leuk!

Jam koken
Tante Ageeth is ook al weer druk met het koken van jam voor de fairs waaraan we deelnemen.15 juni staat Tante Ageeth namelijk al op de Avondmarkt in Heelsum samen met Jessica van de Kleinfruitboerderij. De stapel potten jam van appel met rabarber en 2 smaken pruimenjam van de voorraad pruimen uit de vriezer groeit gestaag.

Nieuw: appelchips
Bovendien hebben we wat nieuws: appelchips. Een supergezonde snack van gedroogde appelschijfjes, natuurlijk zonder enige toevoeging. Het etiket is bijna klaar. Daarvoor is natuurlijk weer een aquarel van oma Conny gebruikt! Kan bijna niet wachten tot het klaar is!

2 opmerkingen:

 1. Ageeth, kan ik bij de volgende vergadering wat van die appelchips kopen? Ik heb het ooit een keer op en vond het zo lekker! Leuk berichtje ook!

  groetjes, Marina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuurlijk Marina! Leuk dat je ze kent en nog belangrijker: lekker vindt! groeten, Ageeth

   Verwijderen