vrijdag 10 mei 2013

Blossom Tea 2013


Wat was het leuk afgelopen zondag 5 mei: de eerste Blossom Tea! En wat hebben we geboft met het schitterende weer, de prachtige bloesem, de geweldige mensen en de heerlijke hapjes!

De tafels en stoelen stonden tussen de bloeiende perenbomen en hebben Tante Ageeth en Mieke van BlossoM events gezellig gedekt met witte en rood-wit geblokte kleden en fijne kussentjes. Het servies was mix en match van de glazen bordjes, oude en nieuwe theekopjes, etagères, taartplateaus en zo van ons beiden. En vlak voordat de gasten er waren hebben we al het heerlijks op tafel gezet. Natuurlijk moesten veel gerechtjes op het laatste moment (af)gemaakt worden. We waren dan ook blij met de hulp van Toon, Hans en Henk, die hun handen nog even flink uit de mouwen hebben gestoken. Ondertussen was fotografe Inge Salomons in de boomgaard prachtige plaatjes aan het schieten voor haar portefeuille.

Toen iedereen er was, heeft Mieke iedereen verwelkomd en verteld wat er aan lekkers op tafel stond. Zo was er onder meer een koud komkommersoepje, frittata met raapstelen, dadel/notencakejes, brownies met walnoten, peren/amandeltaartjes en aardbeientaartjes. En ik hoef natuurlijk niet te vertellen dat in mum van tijd iedereen aan tafel zat te smullen.

Het was echt een droom van ons beiden om tafels mooi aan te kleden met leuk servies en lekkere hapjes en gasten te ontvangen in een idyllische decor. Soms komen dromen uit!Geen opmerkingen:

Een reactie posten