donderdag 23 november 2017

Geslaagde plukdag


We hebben wel eens mooier weer gehad op de Appelplukdag. 's Morgens vroeg hoorde ik nog de regen op ons dakraam tikken, maar toen de plukdag begon was het droog, gelukkig! En het bleef grotendeels droog... tot ongeveer drie uur. 

Veel mensen kwamen lekker appels en stoofperen plukken. De pluktrein reed telkens vol door de boomgaard. Er is weer veel geschilderd, koffie en appelsap gedronken, appeltaart gegeten en genoten van het buiten zijn. 

De activiteit van onze veiling Fruitmasters viel ook in de smaak bij de kinderen en vooral het schattige tsumtsum knuffeltje dat ze kregen bij inlevering van de antwoorden.

Ook erg leuk: er kwamen maar liefst 2 fotografen de activiteiten op de Appelplukdag vastleggen. De foto's van Mark Verweij (collage) waren voor het Fruitmasters magazine. Daarnaast was er een fotografe in opdracht van de NFO (Nederlandse Fruittelers Organisatie).

We waren weer enorm blij met en dankbaar voor alle hulptroepen, zonder al die lieve mensen is het niet mogelijk de plukdag te organiseren! We kijken terug op een geslaagde dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten