dinsdag 1 april 2014

BlossoM Tea 2014

De lente is er vroeg bij dit jaar! Bij BlossoM events en Tante Ageeth kriebelt het al. Zondagmiddag 13 april organiseren we daarom weer een fleurige BlossoM Tea. Oftewel een high tea in de bloeiende boomgaard van Fruitbedrijf Vilier in de Betuwe, de fruittuin van Nederland. 

Wanneer: zondag 13 april vanaf 14.00 tot 16.30 uur
Waar: bloeiende boomgaard in Dodewaard
Kosten: 22,50 euro p.p.
kinderen 5 t/m 12 jaar 15 euro p.p.
kinderen t/m 4 jaar gratis
inclusief thee en appelsap van appels uit eigen boomgaard

Wil je van een plaats verzekerd te zijn, reserveer dan bij Mieke of Ageeth (Mieke@blossomevents.nl of fruitbedrijfvilier@kpnmail.nl)

Kom genieten van een fruitige hightea, waar Tante Ageeth gek op is, en ervaar dit unieke buitenevenement, de specialiteit van BlossoM events. Samen verzorgen we de BlossoM Tea met heerlijke zoete en hartige hapjes aan lange, fleurige tafels tussen de appel- en perenbloesem. Wat is er leuker dan samen lekker smullen tussen de bloeiende fruitbomen?

We rekenen op een zonnige dag. (en als april toch doet wat ie wil en er is kans op een buitje, dan zetten we een partytentje op in de boomgaard). Dus houd zondag 13 april vrij in je agenda en kom genieten van een heerlijke, fruitige hightea tussen de bloeiende bloesems!
En noteer maandag (2e paasdag) 21 april als reserve. Want je weet het maar nooit met moeder natuur.

Geef je nu op voor een heerlijke en uitgebreide buiten hightea!Geen opmerkingen:

Een reactie posten