dinsdag 3 september 2013

Septembermaand = fair en appelplukdag

September is de oogstmaand, maar er vinden ook altijd veel leuke dingen plaats. Zo staan er al verscheidene High tea workshops gepland, maar natuurlijk staan we ook op de Fair in de Schapenweide en doen we mee met de landelijke Appelplukdag!

Fair in de Schapenweide
Zaterdag 7 september staat Tante Ageeth weer met appel(-en peren)sap, jam en chutney op de Dodewaardse Fair in de Schapenweide. Dit keer zijn er maar liefst zo’n 30 - vooral lokale - standhouders. Je vindt er smakelijke streekproducten, landelijke meubeltjes en woonaccessoires, fleurige bloemarrangementen en leuke hebbedingen. Mooie spulletjes en lekkernijen om mee naar huis te nemen, maar natuurlijk kun je in de schapenweide ook genieten van een hapje, een drankje en huisgemaakte taarten. Bovendien is er een woltent met schapen en allerlei wolactiviteiten. Alle ingrediĆ«nten zijn aanwezig voor een heerlijk dagje uit.

Entreeprijs: 1 euro voor volwassen en kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee.
Voor meer informatie: www.facebook.com/fair.indeschapenweide.
Kom, geniet en proef het landleven van 10.00 tot 16.30 uur in de schapenweide aan de Kalkestraat 54 in Dodewaard.

 
Landelijke Appelplukdag
Omdat de oogst dit jaar heel laat start, valt ook de Appelplukdag laat: zaterdag 28 september! Kom dan een kijkje nemen in onze boomgaard en pluk zelf die heerlijke sappige appels. Natuurlijk serveren we weer koffie, thee en taart op ons (overdekte) gelegenheidsterras en zijn er allerlei leuke activiteiten voor kinderen. Toegang is gratis, de appels die je plukt reken je af.
Tot ziens op zaterdag 28 september van 10.00 tot 17.00 uur aan de Groenestraat 6 in Dodewaard.


 
 
 
We hopen je in september te zien!

2 opmerkingen:

  1. Leuk! We willen graag komen zaterdag! Wat kosten de geplukte appels?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Karen, jullie zijn van harte welkom zaterdag! De appels (Elstar) kosten 1 euro per kilo. Tot zaterdag! groeten, Tante Ageeth

      Verwijderen