dinsdag 18 september 2012

22 september Appelplukdag

September is een drukke, maar reuze gezellige maand! Het eerste weekend de fair in de Schapenweide, die weer een groot succes was, daarover later meer... Het tweede weekend 3 workshops en nu komend weekend de Appelplukdag. En o ja, daarnaast wordt er natuurlijk de hele week geplukt door een grote groep plukkers!

Appelplukdag
A.s. zaterdag 22 september stellen we weer onze boomgaard open om de mensen zelf die heerlijke, blozende, sappige appels te laten plukken. Een ware belevenis! Voor jong en oud! De mensen die een bezoek brengen gaan gewapend met een tasje, dat wij verstrekken, de boomgaard in om frisse Elstar appels te plukken. Daarna wordt het geplukte afgewogen en afgerekend. Ze plukken dus voor eigen gebruik.

Verder nog
Naast het plukken is er meer te doen. Maak een rondritje door de boomgaard met een pluktrein. Kinderen kunnen een doekje beschilderen aan de schildertafel bij oma Conny. En natuurlijk hebben we koffie, thee en appeltaart op ons overdekte gelegenheidsterras. Bovendien is er pompoensoep van Mieke van Blossom Events. Uiteraard is ons appel- en appel/perensap te proeven (en te koop) en dat geldt ook voor de jams en chutney van Tante Ageeth. Kan niet anders, dan dat het een leuk dagje uit wordt (ochtendje of middag kan natuurlijk ook)!

Wanneer: zaterdag 22 september 2012
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Waar: Fruitbedrijf Vilier, Groenestraat 6 in DodewaardGeen opmerkingen:

Een reactie posten