zaterdag 21 april 2012

Veren eerder in de vaart

Er kan weer gefietst worden! Vanaf vandaag, zaterdag 21 april, zijn de voetveren Slijk-Ewijk - Beuningen en Druten - Dodewaard weer in de vaart. Dit is een week eerder dan gepland. De veren waren vorig jaar zo succesvol dat ze daarom een week eerder van start gaan. Dat komt vast door die leuke fietsroute van ons!

Fietsroute
De fietsroute Fietsen langs Waal en wielen voert je onder en boven langs de Waal door het prachtige rivierenlandschap waar de perenbomen nu volop in bloei staan. Nog even en dan bloeien ook de appelbomen! Verder kom je langs Fruittuin de Zandroos in Afferden, Landwinkel de Grote Doorn in Slijk-Ewijk, Kleinfruitboerderij Van Maanen in Dodewaard, het Nationale Fruitpark in Ochten en natuurlijk langs de boomgaard van Fruitbedrijf Vilier in Wely/Dodewaard. De fietsroute is gratis verkrijgbaar bij alle deelnemende bedrijven.


Vaartijden
Van 21 april tot met met 24 juni en van 15 tot 30 september varen de veren alleen in het weekend. Van 30 juni tot en met 9 september dagelijks. Kijk voor de exacte vaartijden of stremmingen op www.uiterwaarde.nl.Geen opmerkingen:

Een reactie posten